Українська Русский English

Новини


Вітаємо з ювілеєм! 29.01.2014

У Миколи Васильовича Гордія більше  40 років трудового стажу, а місце роботи одне – Уманський тепличний комбінат. Уперше прийшов сюди  ще студентом на виробничу практику, згодом повернувся з  дипломом  агронома.  Через пять років, у  1979-му, Микола Васильович очолив колектив  і комбінат став справою його життя.

    За роки роботи  невелике тепличне господарство виросло у потужний сучасний комплекс овочівництва закритого ґрунту європейського рівня. Розпочинаючи реконструкцію, за зразок взяли голландські тепличні технології – найдосконаліші у Європі. Нині уманський «город під склом» доріс вже до 35 гектарів. І все це – високопродуктивні  теплиці нового покоління, побудовані завдяки ініціативі та енергії директора. Найдосконаліші енергозберігаючі технології забезпечують отримання  високих  врожаїв  екологічно чистої продукції. Тому свіжі овочі з Умані стали популярними на міжнародному ринку. Минулого року урожайність огірків в уманських теплицях досягла 35 кілограмів з квадратного метра, томатів – 64 кілограми. Валовий збір овочів склав 17,5 тисяч тонн. На комбінаті  мають постійну роботу 600 уманчан і жителів прилеглих сіл. Оплата їх праці постійно зростає, нині цей показник найвищий по тепличній галузі в Україні.

    Голландські технології в поєднанні з українською працьовитістю, справжній талант організатора у нашого директора і «сімейність»  у найкращому сенсі цього слова (адже на підприємстві працює вся сім’я Гордіїв) – ось складові успіху Уманського тепличного комбінату.  Та й весь наш дружній колектив можна назвати однією великою родиною. До директора люди  постійно йдуть за підтримкою, допомогою і порадою – відмови нікому немає. Двері у Миколи Васильовича завжди відкриті і для молодих фахівців, і для ветеранів.

    Праця нашого директора гідно оцінена рідною державою: Микола Васильович  нагороджений орденом Дружби народів, орденом Ярослава Мудрого, відзнакою «За заслуги перед Черкащиною», удостоєний звання заслуженого працівника сільського господарства України. Головна ж відзнака – щира пошана від людей, в першу чергу – від рідного колективу.

     29 січня у Миколи Васильовича Гордія ювілей. Тож  ми щиро вітаємо нашого директора – шановану, мудру, мужню людину - з ювілеєм.  Бажаємо міцного здоров’я, творчих здобутків, здійснення всіх задумів, сімейного щастя, добра і злагоди у родині.

                     З повагою, колектив ПОСП «Уманський тепличний комбінат»

Cертифікати


Сертифікат GLOBALG.A.P. - 2011

Новини


Уманський тепличний комбінат на "АГРО-2019" 06-06-2019 У червні цього року комбінат приймав участь ХХХІ Міжнародної...